Guldjakt.




Sen gav vi oss ut på guldjakt. Kan alla anda så kan vi tänkte vi. haha.





Vi gick o gick, besteg typ berg. Och där....
GULD!!!




Ännu mer ;)






Stooora var dom. Hittade ingen småtting.





Åkte förbi hennes sommarstuga. Där hittade vi massor.






Och resultatet ;)
Tog bara några, sen fick Julia ta med sig resten hem och göra
stuvning åt henne o Danne för resten av veckan haha.
Så generöst av mig ;)


Puss E


Jag försöker men förlorar varje gång.







Jag, Julius och Jeanette var på fika hos Jameson innan.




Hon hade bakat massa gottigt. Morotskaka och ngn muffins.






J hade med sin söta Bettan. Gos med hund.

Drömde jag hade hund i Måndags. Mysigt.
När jag vaknade upp blev jag lite besviken när jag insåg att det bara
var en dröm.



Puss E


fitnesskropp?



Hittade detta inlägg på en träningsblogg. Riktigt bra skrivet! LÄS!!




Är du en av de tjejer (eller killar) som strävar väldigt mycket för att se ut som någon av tjejerna eller killarna som står på scen eller möjligtvis som fitnessmodellerna i träningstidningar? Se så där muskulös och deffad ut.. Du har kanske slitit i gymmet länge nog men får inte de resultat som du vill. Du tänker att det tar tid att bygga muskler men ska det ta flera flera år innan du märker någon skillnad alls?


Nej det ska det inte! Då gör du något fel!

Jag har än en gång blivit påmind om hur vanligt det är (speciellt bland tjejer) att man äter på tok för lite mat i förhållande till sin träning! De flesta som är väldigt seriösa och målinriktade med sin träning, som frågat mig om kost, gör just felet att äta för lite. Ibland häpnar jag och undrar hur man överhuvudtaget orkar ta trapporna(om det finns trappor) upp till gymmet med den lilla energimängden man petar i sig. Oftast handlar det om tjejer som är väldigt pålästa om kost och som borde veta bättre. Dessvärre verkar många tro att ”det där gäller inte mig. Inte kan JAG äta så mycket mat för då skulle jag bli tjock. Jag har ju en sämre förbränning än alla andra” eller resonemanget: ”jag går ju inte ner i vikt så då kan jag väl inte äta för lite?”



FEL FEL FEL!! Kroppen är mycket smartare än vi tror – den anpassar sig till det mesta. Har man ätit för lite mat länge, kanske i hela sitt liv, så har kroppen ställt in sig på en lägre förbränning och gör bara allt för att överleva. Jag vet att det finns de som motstrider det jag säger, att det finns forskningsrapporter som säger annat, men jag har sett det med egna ögon så många gånger! Dessutom har jag varit där själv! Jag har oxå harvat runt i gymmet i flera år och undrat om man måste ta dopingpreparat för att få lite muskler. Pga rädslan av att bli tjock fanns det inte en chans i världen att jag skulle våga äta mer mat för att få muskler.


Den dagen jag bestämde mig för att tävla lyckades jag dock ta mitt vett till fånga och börja äta. Det var jobbigt till en början- så mycket mat- men OJ vilka resultat jag fick på kort tid! Styrkan ökade spikrakt uppåt och jag växte till mig. Jag fick ta risken att lägga på mig lite fett för att nå mitt mål. Jag vill tillägga här att man inte behöver ligga på ett stort överskott energi för att bygga muskler, enligt mina erfarenheter, men åtminstone äta det man gör av med och inte mindre än så! Ligger man inte mycket på plussidan så lär man heller inte lägga på sig en väldans massa fett. Jag tror det är den rädslan som är boven i dramat för många.


Då kommer jag genast in på ett annat ämne- kroppsuppfattning. Många tjejer som redan är smala är livrädda för att bli tjocka oavsett hur många det är som säger till dem att de INTE är det. Varför lyssnar man inte på vad andra säger till en? Är man rädd för att de ljuger eller att de skadeglatt vill att man ska bli tjock? Varför skulle alla andra ha fel och man själv rätt, när det gäller ens kroppsuppfattning? Alla andra ser ju dig ”utifrån” i 3D-format hur du verkligen ser ut. Du själv ser dig endast i spegel, på foto och möjligtvis på film, vilket inte ger en helt rättvis bild om hur andra uppfattar dig. För inte så länge sedan sa en killkompis till mig: ”ibland vill jag ruska om dig för att du ska fatta hur bra form du är i” Jag vet, jag är ingen stjärna på detta med kroppsuppfattning själv, men jag har blivit betydligt mycket bättre på att lyssna på vad andra har för ”omdömen” om min kropp(såna jag litar på o vet vad de pratar om). Som jag nämt tidigare har det tagit några månader för mig att acceptera  och tycka om min offseason-form som är ca 8 kg mer än tävlingsform och det är mycket tack vare att jag börjat lyssna på andras uppfattningar. Jag har fått betydligt fler positiva kommentarer på den vikten jag har nu än vad jag fick i tävlingsform, både från tjejer och killar.


Alla har väl hört att killar inte vill ha en tunn tjej utan former. Hur många av er tjejer brukar tänka: ”äh, det är bara som de säger”? Jo, så brukar jag oxå tänka. Men om man lyssnar på vad killarna själva säger, så stämmer det ofta ganska bra. Bara senaste veckan hörde jag två såna exempel på gymmet. En kille sa till en tjej, som länge varit smal men tappat ännu mer i vikt: ”du bara går ner i vikt hela tiden. du får börja äta.” Jag kan tänka mig att den tjejen tog det som en komplimang på att hon är på rätt väg. Nu försöker jag tankeläsa men jag känner igen den typen av träningstjejer så väl. De som alltid står på en kardiomaskin i minst en timme, kör lite lätt i gymmet för att inte få ”bulliga” muskler, men egentligen aldrig når några nämnvärda resultat, mer än möjligen tappa så mycket i vikt tills de ser mer beniga än muskulösa ut.


Ett annat exempel var när en kille sa till min vän: ”har du inte ätit idag? du behöver ju äta som är så tunn!” Vad svarade min kompis tror ni? ”Tack”. Jag funderar om killen menade att det var en komplimang…i mina öron hördes det som en uppmaning om att hon är för smal. Varför lyssnar vi inte på sånt?


Nu är det någon som läser detta och tänker: ”jag tränar inte för killarnas skull, jag vill vara snygg för min egen skull” Jo visst, det är väl härligt att trivas med sin kropp, det vill vi nog alla. Det värsta är att missnöje med sin kropp OFTAST hänger ihop med dålig självkänsla. Man tycker inte om sig själv helt enkelt. Där har jag varit och jag trodde att jag skulle finna lycka av att komma i tävlingsform. Gjorde jag det? Givetvis inte….När man ska stå på en scen i bikini så känner man sig lätt missnöjd med alla medvetna brister man har (släpande muskelgrupper eller någon fettdepå som man inte lyckats bli av med) och ser inte det som är bra. Med dålig självkänsla fokuserar man lätt på ”problemområden” och ser inte de styrkor man har. Vem bryr sig om att man har smal midja så länge man har stora lår och en kurvig rumpa?  Tyvärr är det så, att med en taskig självkänsla kommer ingen superkropp i världen att göra en lycklig. Dessutom är det osunt och väldigt svårt att vara i så extremt bra form, som många tävlande och modeller är, just i den stunden bilder tas på dem som sedan publiceras i tidningar. Att måla upp en bild av lycka och fullkomlighet den dagen man lyckas ha en kropp med 15% kroppsfett året runt, är att totalt lura sig själv. Är man inte lycklig inom sig innan, lär man inte bli det i en mer deffad skepnad heller.




Puss E


läääxa?


Denna bok ska vi läsa 3 kapitel ur tills på Fredag. Sen ska vi diskutera innehållet
med vår grupp. Tur jag kommit i en bra och lättsam grupp.
Synd bara att vi byter efter varje kurs.





Aspergers är intressant att läsa om med tanke på att jag jobbar med det.
Gör det hela lite lättare.


Puss Kram hej hopp!

stadsfest



I Fredags var det skola hela dagen.
Det var tufft. Kommer bli en intensiv höst. Mycket på en gång och
snabbt ska det gå. Men hoppas det blir bättre och lättare när man kommer in i det.
För när jag gick därifrån i Fredags så var det kaos i hjärnan. haha.


Var sen hos Erica. Satte i nytt löshår och piffade till det med lite kopparslingor
också. Trivs mycket bra.





Inga bilder från kvällen i fredags och inte så mkt att säga.
Var på middag till ganska sent. Inga av mina vänner var ute eftersom dom jobbade.
Så hängde mest med Erik, Micke och Linda. Kollade lite på Mustasch. Han e rätt sexig faktiskt?
haha.
Sen lite efterfest. Kom väl i säng tidigt på morgonen. Måttligt trött dagen efter.






Startade Lördagen med grill-lunch hos Erik.
Sen på kvällen kom det lite folk till mig. Gick ifrån en sväng för att se September.
Snygg brud det där. Sen tillbaka för att dricka lite mer. Eller mycket mer?
Kom ner ganska sent till öltälten. Drack mer och gick in på hotellet.
Drack ännu mer. usch. Och dansade tills det stängde.







Vissa hade kul med min inredning under förfesten?





Bytte plats på handdukar och tavlor? haha. kul man kan ha?!










Hittade en glassflagga påväg till hotellet. Som jag gav till erik.
Som han sprang runt med sen. Moget av mig? Men ah sån är jag. haha?


Blev lite efterfest men traskade hem ganska skapligt.
Erik lånade soffan. Även om det bara är en vän så är det skönt med sällskap.
Gillar inte att sova själv....


Dagen efter var ingen rolig dag. Låg till 5 ungefär.
Stördes av en blippandes Erik natten, morgonen, dagen typ...

Fick iaf i oss varsin pizza runt 6 tiden. Det var gott.
Och sen var jag mycket piggare.





Och till städningen. Rödvin över hela soffan. Men inget som inte vanish kunde fixa.
Glassplitter överallt. Kiss utanför toan. Fräsch?
Har skrubbat golv till tak med klorin kan jag lova. Så nu e det frääääscht.

Och nu var väl sommaren slut då. Känns som stadsfesten är ett avslut på den.
Eller?!

Puss Hej!

mjao!




To die for. Rött e porrigt. Right? ;)



Puss E


koka soppa på en spik



Riktig sällskapsapa är jag. Inte varit själv 2 sek idag.
Fika med Lisa. Dejt med Julius och sen strosing med Jameson.
Älskar mina tjejor!






Mycket som strular just nu. Kan inte låsa min dörr. Känns bra.
I Torsdagskväll blev jag inlåst, men när jag testat andra nycklen gick det..
Fick köra så fram tills igår. Låsa med ena nycklen o låsa med andra.
Men nu funkar det inte längre. Så nu går det inte att låsa. aaah, tröttsamt!

OCH jag kan inte se tv för det står att jag inte har rättighet till kanalerna.
Vad händer lixom?


Kanske ska läsa lite av min "läxa" till skolan på Fredag? aah, vad har jag gett
mig in på? haha.

Annars gillar jag läget....

Puss E

surprise.





När jag kom hem från Optimera innan så satt Lisa utanför min
dörr med fika, så söt! Vilken surprise.
Så vi drack lite kaffe och snackade skit.





Inhandlade lite färg och sånt som behövs för målning.
Nu ska jag bara hitta någon frivillig som vill hjälpa mig?! :)





Denna fina blomma fick jag av Julia i Lördags.
Så söt. Tack tack :)


Puss E


slut som artist.


Igår var en seg dag. Låg i säng till 5.
Inte så konstigt med tanke på hur mkt jag drack i Lördags. UUsch ja.
Erik lånade soffan under natten. Inte bättre var väl det.
Tjatade hela dagen på att gå upp o vara trevlig och äta mat. Tyst med dig!!!!






Känner mig seg i kolan idag med. Men har en sån där rolig to do-list att göra.
Typ köpa färg, måla, storstäda, tvätta och betala räkningar. Meeen först blir det frukost!



Puss hej


mys.





Gääääsp. Gick upp 7 fast jag inte själv behövde, skjutsade iväg til jobb, typ i sömnen.
Tänkte jag skulle somna om nu, men nja, vet hur det blir, sen ska jag ju ändå upp om en halvtimma.
haha. Nja, in i duschen o slappa framför the voice på femman en stund.





Riktigt bra  morgonprogram.



Puss heeeeeeeej!

Typiskt.



Unnade mig en godispåse innan. Händer iiinte ofta.
Åt 2 bitar sen var det inte gott mer. Varför är det så?
Bra egentligen. Men jag vill ju äta. Som man gjorde förr.






Pappa kom och lyssnade på stereon. Och såklart ska den inte
strula då. Får väl hoppas att det bara var då och att den funkar som den ska nu.
Har otur med tekniska saker nu känner jag. Bilstereon krånglar också... tröttsamt!





Tog sen en kvällspromenad med Lajsa. Var skönt.
Har vila från löpningen denna vecka eftersom jag haft så ont i halsen
och sånt annat kul.

Puckot inne på Fiesta typ tvingade mig att sätta på mig bandet på en gång.
Ehh... men jag vägrade. Tänker väl inte gå omkring med bandet 2 dagar innan som
en fjortis som varit på Liseberg och har åkbandet kvar en vecka efter.
Neeej du, katig sak det där.


Nu middag. Halv 10, smart?
Och imorgon jobb igen, men bara mellan 9.19.


Puss E


Fuck it.




Dagen började inte så bra som jag hoppats.
Och inte nog med det så fanns det ingen parkering i hela stan, som vanligt.
Så willys fick det bli, tur den finns iaf...





Nyss bäddat rent med mina nya lakan. Fina va? ;) Jag gillar dom.
Älskar allt med djurmönster, nästan.


Jonny har nyss varit här. Satt upp min zebratavla.
Liiite onödigt med tanke på att jag ska måla om nästa vecka, men
vill ha något på väggarna på Lördag när jag ska ha lite folk här.





Och nu är en från Bravida här. Byter ÄNTLIGEN röret till handfatet i badrummet.
Så nu slipper jag jag ha en hink under för att det läcker.

Sen ska en från Elajo komma och byta ut min käksfläkt.
Den är så otroligt dålig så jag skulle likaväl kunna ta bort den och inte märka
någon skilnad. Så äckligt, luktar stekos i flera dagar när man lagat något.
Nä så hoppas dom har tid typ nuuu.



PUSS E




tapet



Jag har en fondvägg i mitt kök. Jättefin.
MEN nu har jag fått för mig att jag vill ha en annan, den som är nu är så
mörk och jag vill ha en ljusare.





Vet exakt vilken jag vill ha. Ungefär som denna. Fast inte så extremt mkt blommor.
Men blått och rosa iaf. Åååh så fint!



Puss E


Änglagård 3



Fick med mig ännu en film från mamma idag. Änglagård 3.
Ja jag vet jag är ite efter med mitt filmtittande.
Ska iaf se den ikväll på jobb.







Water for elephants som jag tittade på i Söndags
var riktigt bra och heeemstk. SE DEN!



Puss E


skoldag.




Goderdagens.
Jobb idag med. Tog lite att gå upp imorse.
Men sen jobbar jag inte dygn på en vecka så det får gå.
Så trött och inte riktigt bra i kroppen. Bryt ut då!!!


Var hemma hos Erica igårkväll.
Hon fixade Julias hår, sen fikade vi massa gottigheter och drack kaffe.
Trevlans.





(gammal bild)

Och på Fredag är det första skoldagen. Ska bli spännande.
Undra om jag kommer ihåg hur man gör? haha.


Puuuuss E

total lycka.




Liiite av dagens inköp. Köpt på barnavdelningen på HM. haha.
Älskar att kunna köpa på barn.





Och en till. Också från HM men dock inte barn ;)
Satan vad bilderna inte blir bra.



Ont i halsen och sånt kul nu... toppen!


Puss E



A6


Gaad vad jag saltade maten kände jag nu.
Kokade bulgur och kezo i brist på fantasin? viilken middag asså. haha hm.


Får panik på lediga dagar när jag inte har något planerat eller vet vad jag göra.
Så tvingade med mig Julius till A6. Hittade presentkort och bonuscheck hemma.
Så fick med mig lite smått och gott från HM. Till helgen bla.






Tog en lunch på Soya. Mmm, älskar den maten.
Vi ska förmodligen gå en matlagningskurs snart i Thailändsk matlagning.
Hur kul låter inte det? Äääälskar thaimat. mmm...





Hittade the love of my life på Scorett.
1400 som hittat. Men det är det värt för ett par ordentliga skor.
Är svag för höga skinnstövlar. Så snyggt.






Sen blidde det vaniljlatte från Kahls. mm så gott!


Tack Julia för idag!

Nu blir det att åka vidare. Puss E


water for elephants.


Fick med mig en film från mamma innan.
Water for elephants.






Har hört att den ska vara bra. Så det hoppas jag på.
Sen att Pattinson är med och är jäkligt sexig det är ju ett plus. hehe.

Puss W


slutar aldrig förvånas....



Blidde Jönköping igår ändå.
Drack lite vin med Lisa och Malena först.
Sen tog jag Jameson och Linda bilen till Harrys. Men jises, köerna var enorma,
vi tröngde oss. Och inne så sjuuuukt mkt folk, gick inte röra sig.
Då har man inte ens kul. Kanske om man vore skitfull. Äe vetifan då heller asså.. usch.





Somnade sent inatt ellet tidigt imorse? Så blev lång skönt
sovmorgon idag. Och nu jobb.
Precis slängt in en tacopaj i ugnen. goooott!


Sista helgen på detta bygge. Sen börjar jag på nytt ställe.
Ska bli skönt att få sluta på kvällarna och få sova hemma.
Kan ta vad för jobb som helst för att bara få sova i min egna säng.




Puss E

Vraak




Tog en runda innan. En jobbig runda.
Vad har hänt med mig?
Typ efter 2m kände jag att mina ben inte bar mig mer och en otrolig yrsel
meen dum som jag är fortsatte jag.
Så när jag kom fram kunde jag inte andas, hypervetilerade och nära att svimma.
Dumma dumma att man inte lyssnar på sin kropp.






Men har märkt att det inte är så bra att äta en kost utan kolhydrater när man springer.
Får iiiingen enerhi alls. Ska iaf äta lite kolhydrater dom dagarna jag springer.
Annars fungerar det kanon, min kropp har börjat vänja sig.

Åt kokta hackade ägg och keso till frukost häromdagen. Det var gooott och
mättande. Try it!



Och ikväll blir det Jönköping ändå. Lite lugnt sådär får det bli.
Jobb imorgon igen. Och jag veeeet hur mycket jag ångrar dagen efter att jag gick ut.

Meeen skitsamma!


Puss E


Blond it is.


Ska till Erica på Fredag efter skolan och
ta ut mina lösslingor och sätta i helt nya.
Dessa är på övertid nu. Svintovarning ja.






Seeeen i vinter någong gång får det bli projekt blond.
Jajamen. Nu har mitt hår vilat och blivit riktigt bra.
Från att gå från att bara ha använt schampo till att nu använda balsam, fluffmedel, inpackning, kurer,
frissmedel, värmeskydd och klippa mig regelbundet och inte en gång i halvåret... ja
så har mitt hår börjat samarbeta med mig.
Får tom. höra att det ser riktigt glansigt ut nu. weho.



Ja ljusare ska det bli iaf. Sen får vi se hur det går på vägen. hehe.



Puss E



ice age 2


Ice age 2 gick på tv igår. Har bara sett ettan så fick bli att se den.
Dom är ju ändå rätt roliga. haha kände mig som en barnrumpa när jag satt
där på jobbet och skrattade för mig själv. haha.
Den där ekorren som i första filmen gör allt för en nöt, han är med i denna med.

Haha vad jag skratta. Såå charmig.
Jaaa jag älskar barnfilmer ;)





Slutar snart jobba. Får bli en löparrunda i höstrusket direkt efter.
Sen har jag inte bestämt mig för om jag ska med till Malena i Jönköping
eller om jag ska stanna hemma och göra något annat.


Puss E


nja?




Kollade på Bridesmaids förra veckan, över nätet. På engelska.
Men alltså, kan inte tycka den var så bra och rolig som alla säger?
Nästan snudden på larvig? Men ah, kanske beror lite på att klippet buffrade typ en gång var femre minut?
Eller så hade jag helt enkelt för höga förväntningar om den. Vad vet jag.



Puss Kram


min lilla koja.



Caroline var nyfiken på mitt hem och ville för ett tag sedan att jag skulle
lägga upp lite bilder. Så här får ni en liten titt av hur jag har det....





Vardagsrummet åt ena hållet. Andra hållet är inte så färdigt än. hehe.
Illgrön kakelugn, så vardagsrummet fick bli vitt/svart med gröna detaljer.






Sovrummet. Älskar kakelugnen som gör det hela lite mysigare.
Sovrummet är lila så det fick små lila detaljer, också vitt och svart.





Och köket. Som ni säkert sett innan på bilder.
Det fick gå åt det turkosa hållet. Älskar turkost, så fint.


Lite av hur jag har det. En del kvar som ska fixas. Bla ommålning av vardagsrummet och
byta fondvägg i köket. Men Rom byggdes inte på en dag.



Puss Kram E

vet inte



Gång på gång på gång. Nu.
Egentligen borde jag skita i det nu. Låta det vara.
Men jag kan inte. Jag tycker om dig för mycket och du betyder för mycket för att
jag ska kunna göra det.
Jag antar väl att jag får skylla mig själv. Åter igen.



Puss Kram E

frans.




Köpte fransdraperier för ett tag sedan som jag skulle sätta upp eftersom det inte finns
några dörrar i denna lägenhet. Undra vart dom är?!
Men dom var för små så dom fick bli som gardiner i vardagsrummet istället.
Blev helt ok?






Kassa bilder jag fick till då.


Är så arg på mig själv för att jag tappa mobilen i golvet igår.
Hela baksidan är full med sprickor. aah. Smart?


Puss E


Vinkväll.


Igår hade vi vinkväl hemma hos mig.
Var meningen att vi skulle vara några stycken. Men slutade med att det bara var jag Frida, Julia och
Elin som kom.

Men det var trevligt och vi satt uppe till 2. Så idag är jag trööööött.
Våra munnan gick i ett och vi satt o kollade gamla kort.
Det är kul. Tror typ jag hade ny frilla och hårfärg på varje kort. Herregud.









Laddar för en jobbarhelg. wei. Hm.
Funderar på om jag ska ut o springa sen eller inte.
Men är vääääldigt trött. Men ångest?



Puss E


Bio

Hallå där.

Ikväll har jag varit på bio med min kära bror. Love då.
Vi var på Bilar 2 i hd. Den var helt ok.
Gillar ju barnfilmer. Gör man inte för sina syskon? ;)





Innan det så har jag hunnit med att sola näsan lite, fikat med Carolines mamma,
joggat med Julia och ringt runt massa viktiga samtal.


Stadsbiljett färig med. Känns bra.
Nu är jag trött och ska sova. Länge.


Natti Puss E

Tiger of sweden.



Moa bad mig gå in på Tigers hemsida och kolla.
Aj aj aj  vad snygga kläder. Trodde inte det.
Vet inte vad jag trodde egentligen? hehe.
Skule gärna ha några av dom hängandes i min garderob.








Hur snygg är inte denna lixom? Helt min sti.
Ge mig!











Puss E


Fuck off and when you get there, fuck off again.


Blir så trött på människor som det duger för när det bara duger typ.
Att det ska ta så lång tid för en att fatta det. Vet inte vad man hoppas på ska hända riktigt.
Att det ska ändras? Mja.

Ibland är jag bara för snäll i vissa situationer.







Puss E


Jobbångest.



Söndag och jobbångest. Som som flesta antar jag?
Hatar att ha det. Varför har man det lixom?


Har ringat in 9 September i min kalender. Undrar varför?
hm.






Var hos Jameson igår. Men hon var/är sjuker så vi satt bara o
pratade och tittade tv.
Åkte hem runt elva och fastnade vid facebookchatten till 2.
Sen har det fylleringts med. Minns knappt vad jag sagt?
Aaah, resulterade i att jag sov till halv elva idag.
Men det var skönt.


Hunnit med en löprunda med. Skönt.


Puss E


rött e sött.



Hur snyggt är det inte med en röd skinnjacka?






Den här e från barnavdelningen. Men vad gör det?
Kan man köpa på barn så tycker jag man kan få göra det ;)
Billigare med ju.. hehe.


Puss E


Bridesmaids.




Jag vill se denna film. NU.
Någon som har den så ge mig. tack!


Puss E


Stay away.


Idag tog jag en lååång sovmorgon. Halv tolv tror jag klockan var när jag gick upp.
Så trött. Har något i kroppen som inte vill bryta ut. Inte kul.

Njöt lite i solen medans den var framme. När den inte var framme var det brr kallt
med bara bikini. Men har allt fått lite rosiga kinder.






Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Allt känns tråkigt.
Men blir väl att fixa till mig och åka iväg med min grå fara.
Mys.

Jag tror förresten jag har hittat något som förstår mina tankebanor, eller
gör dom ur balans. Något som gör en sådär fnissig. kanske.
Ja jag tror det. Och känner på mig att det är något bra. yes.



Puss E





Ett glas rött.


Var på nytt jobbställe igår och hälsade på.
Kändes bra och tror det kommer bli bra utan tvekan. Äntligen lite förändring.

 




Sen träffa jag Mois och Ella en sväng. Hon ville så gärna träffa Sally.
Vad gör man inte för dom små? :)




Efter tog jag o Juliuas en runda i Brännemon.
Kändes duktigt en Fredag.


Sen hade vi mysfredag med Lisa också. Åt god mat och tog ett
glas rött till. Det var mys.





Lisa var fiiiiiiiiin i mitt förkläde. haha.
Stekte köttet gjorde hon bra med.





Julius gjorde sallad med lite hjälp av mig.
Gott gott.





Gottigott...





Det var en god måltid vi gjorde. Och rödvinet var suuuuuupergott igår. haha.
Ett glas eller två, räcker lixom. Gott och man blir lite sådär skön i kroppen. jadå.


Love mina tjejer. mucho.


Puss E


Bad teacher.


Tänt lite goda vaniljljus och plockat fram naturgodis.





Så nu blir det att kolla på Bad Teacher.
Ska vara bra har jag hört. Återstår o se!



Puss E




Dag med kollegorna.


Oh idag har varit en tung dag för huvudet. Helt slut nu.
Haft planeringsdag med kollegorna. Ska ju bli lite ändring i höst, så vi satt ner och
ändrade och la våra scheman helt själva. Fy farao för att få ihop det så alla blir nöjda och
så att det går ihop sig för alla. Satt från 9.30 till 17.00 och vär ändå inte klara. aah.





Tog en lunchpaus på Keskins. Har ju sagt att jag ska vara nyttig o inte äta ute mer.
Men mina kollegor tyckte jag var dölarvig. Hur ofta lunchar vi lixom?
Så ja en sallad fick det bli. Mm den var gooooood.





Fick en försenad födelsedagspresent av dom med. Så söta. Ett fint nyckelskåp,
är vitt i verkligheten. Liten mörk effekt på bilden.
Men älskar verkligen den stilen så där hade dom prickat rätt.






Min ena kollega har världens sötaste hund som brukar få följa med till jobbet.
Han är döv, men lika go för det. Han gillar o bli kliad på magen, så det brukar jag göra.
Så därför gillar han mig mycket ;) hihi!


Nä nu e jag sugen på godis. Börjar bli okontrollerbart. Fan!

Puss E

Brännemo och onsdagsmys.


Såklart försvann solen tills jag och Lisa skulle springa.
Men vi sket i det. Tror träningsångesten tog över där. Men det är bra.
Och vi tog oss igenom 5km slingan i Brännemon i ösregn. Ganska skönt att springa i regn faktiskt.
Uppfriskande.
Men det kändes att det var cirkus 3 veckor sedan jag sprang.

Och inga magkramper efter. Fantastikt.





Sen hade jag lite Onsdagsmys uppe i Kvarnarp.
Glass med hemmagjord chokladsås kan man ju få vara värd när man
är duktig? ;)






Så här ligger ett litet matvrak till hund och tror hon ska få smaka.
Sötaste hunden i världen är hon. Jadå!


Puss och Natti E

Roadtrip



Idag åkte Julia och jag på en liten tripp igen.
Får lite ångest av att bara sitta hemma och glo när man är ledig.
Tog den blå faran till Nässjö idag. Rusta, ÖoB och lite fina inredningsaffärer.





En lila pläd inhandlades. Här ser ni också mina nya lila kuddofodral
jag fick häromdagen. Synd bara att jag råkade spräcka den ena. hehe.





Sen har jag ju turkost i mitt kök så 2 mosaiklyktor fick följa med hem.
Syns inte så jättebra på bild. Älskar verkligen turkost.


Nu väntar jag på att Lisa ska sluta så vi kan ta en löprunda
i Brännemon. Solen lyser, hoppas den gör det ett tag nu så vi slipper
få regn på oss.



Puss E


Fjäderextensions


Fjäderextension har blivit stort i USA och har börjat komma mer o mer
till Sverige. Var liiite negativ när jag såg det första gången.
Men som allt annat inom mode så faller man ju... förhoppningsvis.




Jag tycker det är coolt Lite annorlunda.





Skulle gärna vilja ha några i mitt hår.
Vad tycker ni? Snyggt? Fult?


Puss E

Grönt e skönt.




Imorse ringde Julius och ville ha med mig på lunch på Sunrise.
Men nja nyttig som jag blivit (hrm) så tackade jag nej.

Tog istället en tripp till Bringners med hennes blå fara.
Köpte lite nya växter eftersom dom andra lyckats vissna på något konstigt vis? ;)  Hm.






Köpte en rosa fin sak till köksfönstret. Rosa är fint.





Sen en pamllknande sak och en "hinkkruka" som jag bara köpte, har
inte ens någon plats för den? haha.

Sen blidde det lite mer ärenden. Och helt plötsligt var klockan sent.
Både jag och Julia var så hungriga så just då sket jag i om maten var nyttig
eller onyttig, mat ville jag ha. Så Sunrise fick det bli.
Så gott. Älskar den maten. Riktig fettbomb. jaja. Gott var det ju... hehe.






Sen har jag träffat Mamma. Tvättat. Träffat Lisa.
Och ordnat i lägenheten.





Nu har jag precis gjort mig en hallonsmoothie och ska lägga
mig i soffan o koppla av en stund.



Puss Hej!

smörstekta kantareller.


Tänkte ha städdag idag. Men Lisa kom på sin lunch och Julia kom förbi en sväng med.
Satt ute i solen på min gård. Så skönt.
Men det var det lilla för sen har det regnat i omgångar. trist.

Fick iaf städat efter. Sen kom mamma förbi med en påse kantareller. mums.





Tog en powerwalk på en mil. Nu jäklar ska det börjas igen.
Har sagt " nu på måndag " hur länge som helst. Men nu jäklar var det nu på måndag. haha.
Inga bortförklaringar längre.





Sen stekte jag lite kantareller och åt på mackan. Så gott.
Men vilket jobb att rensa när man är så petig som jag. La nästan ner det ett tag. hhaha.


Puss E

Saxoguy



Hittade för övrigt min nya favoritlåt igår. Från eurovison förra året, fast en mix.
Så bra. Råkade visst sätta på en som var 10 timmar lång.
Haha, tog aldrig slut. Samma om och om igen....



Hur skön stil har han inte då? haha


Puss E

slut som artist.


Varit en fartfylld helg. Drinkkväll i Fredags och Jönköping igår.
Var lagom seg igår. Var inte jättesugen på Jönköping. Men tog mig dit ändå.

Tog tåget. Mötte upp Eriko och åt lite mat tillsammans.
Sen tog vi vår box och begav oss till Micke o hans vän Svante längst bor på Torpa.





Micke har världens sötaste hund, Simon.
Se bara hur han ligger limom? haha.
Han kan massa trix som rulla runt, tigg och massa annat. Så söööt.





Sen kom Jameson, Kristian, Brangen, Jonny och Lagge.
Var fullt hus. Men mycket trevligt.




Tog senare taxi till Karlssons. Haha snyggt där i bakgrunden Svante? :)
Dom andra drog till Harrys.






Fin bild på något fulla Micke o Svante? haha





Erik var också lika kastrullfull som vanligt. Försvann senare under kvällen
också som vanligt?! haha.





Trodde jag hade skjuts hem men icke. Så jag fick följa med
Micke o Svante o sova skavfötters elelr inte riktigt. Tur man har snälla vänner.
Men först tog vi en pizza. Den satt väldigt fint.


Sen har simonsötis legat vid mina fötter hela natten. Gos, jag vill ha en hund. nu.

Lite sleten idag. Så segt att vakna upp o inse att man inte är hemma.
Gick genom hela Jönköping i högklackat och i ösregn för att ta mig till tåget.
Skönt det var att komma hem då.

Har också hunnit  med 3 tupplurer under dagens gång och är fortfarande
lika trött. Zzzz....

Har diskat upp, gjort mig redo för säng och tänt ljus på bordet och
i kakelugnen. Nu återstår det bara o se hur länge jag klarar ha ögonen öppna.



Puss Natti E

Drinkkväll á la Linda!


Igår var jag över hos Linda en sväng. Drack lite goa drinkar.
Gott och trevligt.





Sofie och hennes kollega Anette var med. Och katten Findus som dissade
mig heeela kvällen.




Startade med en god Strawberry Daiquiri. Som jag inte fick med på bild.
Sen blev det Bacardi Razz med massa mixade hallon i.





Malin var också där. Jonnys kusin.
Trevlig tjej.





Sist ut var Mojito. Var lite skeptiskt till en början, för det är inte många som
kan blanda en sådan. Men satan i gatan var god den var. Linda är grym.






Linda ser mycket nöjd ut efter att ha tagit en första klunk av Mojiton ;)





Här harvi katten Findus. Han bara pääääser. haha!


Det var en trevlig kväll. Tack Linda!


Puss E


Dermal Anchors


Godmorgon!

Har funderat länge på att göra en dermal anchors.
Dermal anchors är en piercing fast med bara ett hål till skillnad från en vanlig som har 2.
Så ena änden är inne i huden. Vilket gör att man kan göra den vart man vill på kroppen.
Blivit mer och mer populärt med åren.

Undra vart dom gör sådant? Någon tattoo/piercng-studio i Jönköping kanske?





Jag vill göra 2st, bakom örat, dom ska sitta efter varandra.





Som den här. Sååå sjukt snyggt!
I början har man läkningsplutt men som vilken annan piercing så kan man
byta när den läkt.


Puss E


skinnjacka hitåt?



Alltså jag är fortfarande helt rörd när jag tänker på min fest i Lördags.
Att så många ville komma just för min skull och att det blev så lyckat.
Ah helt underbart. Glad att ha så många fina vänner i mitt liv.





Imorgon ska jag fika med den här donnan innan hon börjar jobba.
Hon var inte på min fest. Låg hemma och var sjuk. Tråkigt.



Jag vill ha en skinnjacka. Min e gammal och sliten.
Jag hittar ingen någonstans. Hur svårt ska det vara?


Puss E

Middag med fina vänner.


Igårkväll var jag hundvakt och är fortfarande.
Men tog cyklen ner till stan för en middag med Lisa och Sofie.




Cykla är inte riktigt min melodi. Men bil och alkohol går ju inte ihop, så?






Blev middag på Sunrise. Var riktigt gott.
Tog tre små rätter och ett glas rött.
Fick ett bord ute också så det var skönt.






Sen gick vi hem till Lisa en stund.
Spelade musik och snackade.
Men blev tidig hemgång för mig eftersom undarna väntade där hemma.



Puss E

sommaren tillbaka.




Tog bilen upp till Eriks päron efter jobb igår och solade medans han
läste tidning och löste korsord i skuggan. hehe.
Eller nu ljög jag, innan det så var jag förbi kontoret och fick glada nyheter angående hösten.
Ska jobba på olika ställen, så bara 50% hos min nuvarande brukare och resterande hos andra.
Plus att jag ska plugga en högskolekurs på 1,5 år 8 timmar varje Fredag. Ser jag fram emot.





Eriks sööötaste katt Nixon. Kan ni förstå att han bara är 6 månader?!






Sen kom hungern så vi tog corvetten ner till stan. Åkte nercabat och tog en glass.
Så härligt. Handlade lite mat.









Grillade korv, gjorde pommes och tzatsiki. Mmm det var gott.



Och nu till frågan alla ställer mig. Om jag och Erik är ett par eller dejtar.
NEJ! Det är så typiskt att man aldrig kan ha en killkompis utan att folk ska spekulera.
Erik och jag har varit kompisar länge. Han är en utav mina bättre vänner just nu.
Han är supersnäll, ställer upp, håller saker han lovar, jäkligt rolig. Han är en bra vän helt enkelt.
Sen är det ju bara ett plus att man får åka fina bilar ibland ;) haha!



Puss Kram!


sötaste katten.



Varför ska det alltid vara som finast väder när jag jobbar?
Lovat sol imorgon med, men kommer säkert regna bara för det.




Åh hur söt är inte denna katt? Eriks föräldrars.
Träffade honom en sväng på rasten innan, precis kommit hem från
Säffle. Tog med sig katten, han tyckte inte om att campa. hehe.

Men asså tänk att han e sådär stor och inte ens är ett år.
Kommer bli enoooorm.
Men jag blev helt kär, så lugn söt o fin.



Puss Fogel


Min 25 årsfest!


Okej. Till Lördagens fest då!
Mycket förberedelser och nervositet. Tror aldrig jag hade fixat det utan min
underbara familj och Erik. Tusen tack. Är så tacksam!




Hyrde EBKstugan. Fick ha den hela helgen. Helt suveränt.
Lagom stor och nära stan.





Mina underbara som ställde upp och fixade all mat under hela Lördagen.
Och bästa mamma som hjälpte till o handla, städa och fixa i lokalen under Fredagen.


Hade bjudit runt 40-50 pers.
Ungefär 35 kom och jag är så glad att så många kunde komma. Vet att det är svårt
mitt under semestertiderna.

Runt 18 var allt färdigt och fixat. Dom första gästerna började trilla in.





När alla gäster kommit så var det dags för tipsrundan som Jameson och Lisa
gjorde efter order av mig. Var 14 frågor och alla var om mig. Roligt.





Var klurigt för dom som inte kände mig så väl. Men tror det gick bra ändå.
Var både snälla och elaka frågor. Men bara roligt.
Typ som en fråga : Varför kallades Emilie för indian under gymnasietiden?
Ett svarsalternativ var : För att hon under sex stönar som en idian. haha?

Haha undra om något valde det alternativet?




Efter tipsrundan var det äntligen dags för mat.
Lite olika pastasallader med massa gott i. Och hemmagjort bröd med brie till.
Och till det serverades öl, vitt och rött vin.












Mitt under maten så ställde sig Lisa upp och ville utbringa en skål för mig.
Så alla ställde sig upp och sjöng. Naaaw. Så fint.





När alla var mätta och belåtna så var det dags ut mot fotbollsplanen
för 5-kamp. Delade in dom i 5 olika lag med ungefär 7 i varje.
Frida var dommare eftersom hon på något sätt stukat båda fötterna? hehe.
Jag var med o lekte såklart. hehe.
Några var liiite negativa åt det här med lekar.
Men sen i slutet kom dom fram och sa att det var sååå kul.
Då blir man glad. Känns det som man lyckats.




Första leken ut var hoppa säck, där alla deltar.





Hoppa hoppa.. heja heja!





Andra leken var också stafett. Balansera ett ägg på sked i munnen.
Tror ingen krascha något?





Sen var det dags för tampongleken.
En i varje lag knöt ett snöre med en tampong hängandes. Fram till en 1,5 liters flaska
fylld med vatten. I med tampongen, vänta tills den svält och sen lyfta o ta med flaskan upp.
Inte det lättaste.





Vissa hade minst sagt rolig stil? haha.




Sen var det dags för mariekex-leken. En i varje lag, knaprar 5 kex på en gång utan att svälja.
Och sen vissla "Ja må hon leva"





Såg inte ut att vara det lättaste. Tog ett tag innan första person klarat det.
Tror vissa fuskade med o svalde kexen ändå. Typ Jenny? ;)







Sen var det dags för irländskjulafton. haha det gillades inte.
Jag o Eriko hade tidigare under dagen varit o köpt pinnar som
var lite väl korta enligt dom andra. Men med flit såklart.
Ska ju få jobba lite? haha.






Haha och det var så roligt. Man får många goa skratt av den leken.
Tror inte någon gjorde någon rejäl vurpa ändå?






Efter lekarna var det dags in igen för lite efterrätt.
Nämligen hemmagjort tårta och kaffe. muuums.





Efter efterrätten så var det dags för vinnarna av tipsrundan och 5-kampen.
Plus paketöppning.
Vinnarna av tipsrundan var Sofie och Robin. Alla rätt.
Mäkta imponerad.
5-kampen vann lag 4. Fick lite småpriser.









Fick många fina presenter.
Bla. blommor, pengar, byggareboblåd o en sodastreamer.
Tack tack för det!





Markus och Robert kom förbi.






Sen ställde vi undan borden och gjorde ett dansgolv.
Vissa gick vissa stannade kvar.
Skruvade upp volymen, fuldansade, sjöng och skrattade ända fram till efter 4 på morgonen.
Tror att det bara var Jag, Erica, Viwi, Julia, Markus, Roberg, Erik och nalle
kvar då. Dom andra var torrbollar och gick hem tidigare ;)













Det var en oslagbar kväll. Inte bara jag som tycker det. Många som hört av sig i efterhand
och tackat för en sjukt rolig och galen fest. Och fått höra att jag har världens roligaste
och tokigaste mamma och moster. Javisst, dom är underbara. Var såklart med hela kvällen
och dansa o tjoa som alla andra.


Är såå glad att kvällen blev lyckad. Man är ju lite orolig innan att det ska spåra ur eller
att folk ska gå vidare eller att det ska bli stelt. Men inte något utav det.
Detta kommer jag leva på länge. Tråkigt att den är över nu.


Tusen tack än en gång till alla som kom och gjorde kvällen till en
succé och till alla som hjälpe till. Och för alla presenter.
Ni är bäst!



Puss Kram en tacksam fogel!

Solen är tillbaka.



Idag startade jag dagen med Lisa ute hos Sofie i Norrby.
Fikade, njöt i solen och kollade lite pyssel från när Sofie var liten.
Efter fikat åkte vi och sola o bada. Huuur underbart?
När man trodde sommaren var slut så bara poff var den här igen.
Så nu har man fått sig lite färg på näsan igen...





Hon målade bla den här. Väldigt tjusig tycker jag. Vad tycker ni?
Funderar på om det ska föreställa "Den lilla sjöjungfrun" ?




Drog senare vidare till Ingarp och grillade vid sjön.
Hur mys som helst. Grillspett, haloumi och vitlöksbröd. mums.






På vägen dit såg vi massa rök. Lisa blidde orolig för det kom från
hennes pappas håll.





Hon hade rätt. En traktor hade fattat eld. Men ingen fara, allt slutade
bra förutom en traktor mindre.








Det var en mycket trevlig dag och kväll i solen.
Nu laddar vi för dygnspass imorgon.
Målning av vardagsrum på Onsdag och Västervik på Fredag.





Och kan inte sluta skratta när jag tänker tillbaka på Lördagsnatten.
Efterfest hos mig som slutade med att det bara var jag och M som satt o käka.
Kom väl i säng vid 5. Ringde Line och Robert o bad dom komma o rädda mig? haha hm.
Fick ett ryck bara sådär och trodde fönstrerna var öppna i EBK. Så på med kläder
och springa dit. Men alla fönster stängda. Ah måttligt irriterad.

MEN på morgonen ringer Erik när han är vid ebk för hämta bil, då
är tydligen fönstrerna vidöppna. Fattar ingenting?!?!
Inget snott iaf.


Yeye. Puss E

RSS 2.0