Fader, Bror och Syster!





Är det någon som ser någon likhet? För det gör nämligen inte jag.

Någon som minns denna? haha...


Lördag hela dagen

Igår slockande jag vid elva efter en väldigt trött dag. Har nog aldrig längtat så mycket efter att få sova innan.
Spenderade kvällen ute hos min pappa. Lagade lite god mat och bara låg i soffan o slöade. Idag ska jag jaga födelsedagspresent åt min lillebror som fyller 7år idag och till pappa som fyller 45imorgon. Vilket jag helt hade glömt.. What to do. Får hitta på något bra...


Var som sagt i Vetlanda igår. Skulle inte handla något. Men kom hem med både nödvändiga och onödiga saker. Men ah så blir det ibland.




Senare väntar jobb igen... Egentligen vill jag ut och festa till det lite. Var ett tag sen nu. Men samtidigt vill jag verkligen inte gå ut i eksjö, vilket det förmodligen hade blivit. Nej då jobbar jag hellre och blir rik ;)


PUSS E

Utslagna hjältar

Oj oj. Igår låg man i soffan helt utslagen och trodde man skulle bli kvar där och somna innan klockan slått åtta. Men runt elva fick vi påhälsning av två grabbar från vetlanda. Drack lite vin och öl, spelade plump, lekte musik lekar, hade kuddkrig, och hade krig helt enkelt. När klockan närmat sig fem på morgonen efter lite "jag har aldrig"  låg vi deckade i sängen och snarkade som små grisar. Huuur kul som helst. Trots att man får sota för det idag, men det är det helt klart värt.

Imorse ringde klockan vid tio. Fyra utslagna hjältar hoppade i skorna och åkte till vetlanda för lite behövlig lunch och shopping. Blev en riktig spontan träff och det blev verkligen hur kul som helst... Roliga grabbar det där trots att man blev kallad både sofia emma och ellinor !

Nej nu ska jag ta mig i kragen och åka ut till min fader för en lugn och mysig hemmakväll. Ha en trevlig kväll allihopa!


PUSS E

Någon som vill ha en "hårig" morot?


vet inte

Usch. Idag känner jag mig lite konstig. Lite nere och dämpad. Men det är väl vädret eller tröttheten som satt sina spår. Det går väl över som allt annat. Jag tror jag behöver godis.






Varför hoppas på något som aldrig kommer ske?

När kommer våren?

Jaha, nu snöar det också. Jag som äntligen hoppades på lite sol och mildare väder.


Idag startade jag dagen med en lång promenix med Camilla. Det var skönt, trots det icke roliga underlaget. Men det smälter väl bort så småningom. Nu ska jag snart hem till min kära jenna jameson och laga oss en god lunch. Treeevligt.


Imorgon åker jag ut till min fader över natten. Kors i taket. Men det ska bli mysigt faktiskt. Laga lite god mat och umgås.


PUSS E

Såhär känner jag mig idag.....








VILSEN OCH FÖRVIRRAD

Hoppsan vad fel...

Förbryt mig Förbryt mig. Backyard babies är faktiskt ikväll och inte på Lördag. Fredrik felinformerade mig. Det är hans fel.
Och här sitter jag, kan inte gå, för jag jobbar. Som vanligt! Göteborgsresan som skulle blivit av i helgen kan jag se mig om efter, jo för jag åkte på jobb. Åh dom måste älska mig som ställer upp såhär mycket. Har inget liv om jag får säga det själv! Men men....  

Förresten sa jag att jag jobbar? hahaha... Nej inte kul!


Fick positiv feedback idag och det uppskattas alltid och innebär att jag måste fortsätta på denna nivå. Inte tacka nej och alltid kunna jobba. När som helst varsom helst... Yeeh.



PUSS på dig min sötaste flinga!

Semlans Dag

Imorse när jag gick av mitt arbetspass tänkte jag att antingen går jag och lägger mig och vaknar upp sur och seg eller så får jag stå ut med att vara lite trött och sova någon annan gång. Men istället tog jag på mig skorna och tog en skön morgon promenad på slätten. Älskar verkligen att promenera på morgonen. Uppfriskande och skönt.
Promenaden påminde mig om varför jag alltid har sprungit istället för att powerwalka. Benhinnorna! Just det, dom var det ja. Har verkligen problem med detta. Jobbigt! Och det gör så fruktansvärt ont så man har bara lust att lägga sig ner och skrika, men ändå fortsätter man att gå och försöker tänka på hur fint vädret är eller något..


Idag är det memlans dag. Är inte så överförtjust i semla. Men det funkar och går ner. Så tänkte köpa med mig två och gå förbi min kära mormor en sväng. Så blir hon glad :)











PUSS E

Oh no!

Nej! Läser line detta så kommer hon försöka få mig att stanna i eksjö i helgen. Och jag vet inte själv längre hur jag ska göra. Fick nämligen reda på av min käre vän fredrik att självaste Backyard Babies spelar på Sliver i Jönköping på Lördag. Och helt plötsligt vet jag inte om jag ska åka till Göteborg längre. Men det går ju faktiskt fler tåg. Herreguuud!





Dålig!

Hum. Idag slog det mig att jag inte varit ute hos min kära fader på ett bra dag. Och då menar jag inte förra veckan eller förra månaden utan JULAFTON. Det är ett tag sen. Har lite dåligt samvete över detta. Vilken dålig dotter jag är. Nej nu får det bli skärpning. Det är faktiskt ganska mysigt där ute på vintern!

Bjuder på lite sommar och vinterbilder därifrån ! PUSS E













Har du rakt hår? JA!

Gammalt och tråkigt, jag vet. Men det är något jag och Line kör med nu..



Är på jobb igen. När man jobbar sådana här långa pass och många på raken så stänger man av allt annat. Man kan inte slappna av och tänker bara jobb jobb jobb. Mitt sociala jag kommer tillbaka när jag går av på Torsdag morgon. Dock en trött social emilie ;)

Just nu tar jag en välbehövlig uppvärmning under täcket efter att ha sprungit fram och tillbaka, ut och in halva kvällen. Uh för detta väder. Nej en resa skulle sitta fint nu. Någon?



Har börjat få sådana där toksug på godsaker på senaste. Förra veckan vid mja halv tolv ungefär på kvällen, när jag låg i sängen för att sova. Så blev jag så förbannat sugen på salamipizza och hade det varit någon öppet vid den tiden så hade jag varit där på två röda. Jag som inte ens är så förtjust i pizza och äter det väldigt sällan blev så sugen. Igår kväll blev jag sugen på chips. Sprang ner till Hemköp och köpte mig en påse. Slänge mig i soffan och åt som aldrig förr. Vad är det för fel? Är jag normal? haha.
 

PUSS E

Love is my drug


Ge mig vår NU!



Åh jag överlevde arbetspasset. Det var segt. Vääldigt skönt att sluta. Men det väntar två jätte pass till med start imorgon, så länge varade den ledigheten.

Idag är jag seg och på dåligt humör. Har besluts ångest. Vet inte hur jag ska göra? Hjälp!


"Love is my drug"




PUSS E

Underbara Fredag!

Hade världens mysigaste dag igår. Fick verkligen mersmak av våren. Jag och min käraste Caroline följde med hennes systar och respektive som man så fint säger till Sjöängen och grillade korv. Det var mycket mysigt. Men det var inte lätt att hålla korven kvar på pinnen. Så det gällde att man hade tålamod, vilket jag inte alltid har. Man gör verkligen sådana saker för sällan. Och det är synd.

På vägen hem flummade jag och Caroline loss. Tror vi fick för mycket av den friska luften eller så blev vi höga av all grill rök. Men kul hade vi iaf.. Underbart att man kan ha en vän som man kan ha så kul med. Vara hur som helst med, flummig eller bara vara den man är. Underbart.

På kvällen passade vi Ville. Världens sötaste kille. Gick hur bra som helst. Caroline kan det där ;) Kan bog börja snart.. haha!

Fick nattsamtal eller snarare morgon samtal. Sen kunde varken jag eller caroline somna så vi satt uppe till sju på morgonen och sen fixade vi hennes störda rullgardiner med tuggummi och gud vet vad. Ni skulle haft kul när ni såg oss iaf. Men det blev bra till slut iaf.. haha :) Och vi somnade gott ...

Ska om någon timme till jobb, känner jag mindre för. Men men...

PUSS



















Fredag

Uh. Igår när jag kom hem från ett tufft box pass skakade jag som ett asplöv. Inte så konstigt när man tränar pass på pass, dubbel pass och aldrig vilar när man känner sig krasslig. Men men de är sådan jag är. Antar väl att jag lär mig.

På helgens schema står det arbete. Ser inte fram emot det så jätte mycket nu men det känns alltid okej när man väl börjat passet och det är goa pengar. Får tänka att nästa helg är en ledig helg och att jag kommer spendera den med fina vänner i underbara staden Götelaborg. Börjar mer o mer sakna staden. Men tror inte jag kommer vilja bosätta mig där igen. Men man vet aldrig vart man hamnar. Livet är ju långt ;)

Nej nu ska jag ta en promenix på slätten sen blir det grillning med vänner i Sjöängen. Mys!



Puss E

GRATTIS!


 
Idag är en väldigt speciell dag. För idag fyller nämligen Eric Peric år. Så GRATTIS till honom! :)





Saknar en dag som förut

Åh idag träffade jag mina underbara tjejer på en fika. Två små söta troll var med också. Var väldigt längesen nu. Det är lite synd. Men man uppskattar verklligen när man ses då. Samtidigt är det väldigt tråkigt att man inte ses så ofta. Förr sågs vi 2-3ggr i veckan och alltid på fest på helgerna. Men åren går ju och alla glider åt olika håll. En del flyttar, en del skaffar familj. Man gör sitt helt enkelt. Och så är det ju. Tonnårsåren är och kommer alltid vara dom åren som man saknar mest. Som man alltid kommer längta tillbaka till. Nu kliver vi alla in i vuxenvärlden och prioriterar annat som är viktigare än fest och sprit. Sånt som skola och familj.
Men det viktigaste är att vi alla alltid fortsätter att hålla kontakt. För vi är ju och kommer alltid vara la orkester ;)


Nedan har vi Emelies söta Lowa och Javis goa Cazper :)







Du får mig att tappa andan!

Jobbade inatt. Sov som en stock, brukar ha ganska svårt för det annars. Drömde och snackade i sömnen som vanligt. Drömde att Jag, Jenny och hennes arbetskamrat Linda skulle till Thailand.

Mycket lustig dröm. Drömmen började bara sådär på flygplatsen och min resa var redan betald av någon annan än mig själv så det var kanon. Jag och jenny jämförde våra mobiler och dom var helt olika trots att vi har samma modell. Jag var inne på facebook och skrev att jag skulle till thailand. Frågade mamma om hon hade sparpengar för jag hade bara 700kr på mitt konto. Sparpengar hade hon men jag skulle höra av mig när de krisade sig. Hur fasen kan man åka iväg med endast 700kr? Aja. Hade inte packat så ordentligt så helt plötsligt var jag ute på min pappas gård och mormor som inte ens bor där rotade ut kläder ur sin garderob som jag kunde låna med mig. Ah herregud.. Vi var på flygplatsen men ändå var vi inte där. Drömmar kan verkligen vara hur som helst. Ibland kan man drömma om en människa fast utseendet på denna människa är en annan. Haha!

Drömmar kan vara bra konstiga ibland. Just denna dröm grundade sig på att vi pratade utomlandsresa på jobbet igår och att jag såg på facebook (ja jag vet) att en vän skulle till thailand snart och dessutom att jag besällde en ny mobil igår.  Drömmar kan vara ganska farliga också. För nu vill jag verkligen till Thailand. Idag helst, haha.


Ska snart bege mig ner till stan och skriva på mitt kontrakt. Underbart! Sen ska jag jag träna två pass ikväll och efter
det umgås med min kära fis och ha Lördagsmys på en Tisdag. Ja faktiskt det.



Väntar ivrigt på posten!!! PUSS


Äntligen!





Har gått och väntat på Sony Ericsson sen December nu. Varför har jag väntat så länge? Iaf,  Idag när jag vaknade ringde jag upp dom och frågade vad problemet var och varför dom inte hört av sig. " Vi väntar på besked från dig" Jaha vadå för jäkla besked undrar jag då. Sist jag ringde så skulle ni ringa om 5dagar. IDIOTER! Jaja, när samtalet avslutats så hade jag äntligen fått min värdelösa ericsson utbytt mot en ny modell ericsson. Hoppas denna är bättre nu....

Var hemma hos mamma igår. Åt god söndags mat och tände i brasan. Sen la sig goe lille max tax framför brasan och mös i värmen som en katt. Vilket han inte är ;)



Nej nu ska jag äta frulle och sen möta upp fisen för ett träningspass innan Jobbet! PUSS





Söndag = Vilodag


Åh idag slog jag upp ögonen redan vid åtta. Försökte somna om men icke. Så nu är jag sådär seg och orkar inte
ta tag i mitt liv. Fast vad har man för liv en söndag egentligen. Då ska man bara vara. Men heter man emilie så är det
inte det lättaste, är överallt men ändå ingenstans...


Jag vill så mycket. Nöjer inte mig med det minsta. Vill ta mig iväg på saker. Men allt kan inte vara ett nöje här i livet.
Man måste göra mindre roliga saker också. Hoppas verkligen det blir Malmö nästa vecka. Fisen får se till o fixa det här nu ;) Annars blir det Kalmar med Jenna Jameson vilket också kan bli underbart. Ta mig härifrån snälla. Och det ä Nu!

Ett halvår klarade jag här och nu får jag panik. Vill inte vara kvar här längre. Men jag vet också att gräset inte är grönare
på andra sidan. Så varför ha panik? Varför inte slå sig till ro för ett tag och lugna ner sig. Nej för det går ju inte. Ta tag i dig själv nu....

Jag tror jag behöver lite kärlek i mitt liv. Och då menar jag inte vänskap eller familje kärlek för det har jag så underbart
mycket av så jag drunkar i det. Lite ömsesidig kärlek mellan två personer. Det skulle ta ner mig på jorden nu. Någon som tar mig med storm..
Men hur lätt är det när man aldrig blir nöjd? För mycket vill ha mer?

Idag vill jag ha bra sällskap och våfflor! myyys..

PUSS!

Dagens

Lördagen inleddes med ett tufft tränings pass. Tror inte jag tränat så tidigt en Lördag morgon innan. Men det var riktigt skönt. Bra start på en bra dag. Det blir det ´mer av.

Har haft en såndär riktig mys dag med familjen. Det har man för lite av. Vi var iaf en sväng i Vetlanda och kikade. Känns som att man alltid åker dit när man umgås. Bara för att de är enkelt och bra. Blev lite titt i affärer och inhandlande för kvällen som spenderades uppe i Kvarnarp. Åt lite god mat, åh älskar mammas mat :)

Tittade på kära melodifestivalen som jag för övrigt inte är så mycket för, men det kan väl vara trevligt ibland. Tippade på vilka vi trodde skulle gå vidare. Och såklart tippade jag rätt och vann ;D Men skänkte pengarna till min käre lillebror som
ett tröst pris och det är väl kanske just för han man kör lite tävlingar ;) hihi.
 Mös med min lilla favorit Max, goare hund får man leta efter. När jag får tillgång till lägenheten så kommer han få bli min lilla sovkamrat som han var när jag bodde hemma :)

Tyckte inte det var några höjdar låtar denna gång. Måns var väl den låten som jag kände var något bra och sen kill gruppen vad dom nu hette... Hoppas det kommer några bättre låtar längre fram.
Det känns nästan som att vilken låt som helst kan komma med nuförtiden, det är inte riktigt någon schlager över det längre. Lite tråkigt...



Åh igår skaffade jag spotify. Vilket program. Kanon. Varför kom jag inte på det tidigare ;)



Nej nu ger jag upp! 


PUSS och GODNATT!

Glad Alla Hjärtans Dag!


Fredag den Trettonde!

Idag är det allså Fredag den trettonde. Och den dagen ska enligt skrock vara en otursdag. Vet inte om jag tror på skrock men lite försiktig är man väl bara för att. Det är ju lika stor chans annars som idag att det händer en något men skulle det hända en något idag så är det typiskt. Vi får väl se när denna dag är över.

"Enligt Räddningstjänstens statistik visar att antalet automatlarm är fler fredag den 13:e jämfört med andra fredagar och andra dagar. För övriga olyckstyper är skillnaden marginell, något fler för vissa och något färre för andra. Så skillnaderna är för små för att begreppet olycksdagen ska få stöd i statistiken"



Kom på igår att jag utmanat mamma i vårruset, kan ju bli intressant. Jag som inte sprungit sen i somras. Ute kan man ju inte springa nu och inne på ett band vägrar jag. Älskar springa ute i skogen. Men vi får väl se detta..

Alla stjärtans dag imorgon och jag ska ha mys med familjen :)


PUSS OCH KRAM E

Hittade något bra...


Vad är det jag läser?!

Läste nyss att en skådespelerskan hoppar av Desperate Housewives. Hur ska detta gå. Serien kommer inte blir sig likt utan alla sina hemmafruar. Nu är det Nicollette Sheridan "edie" som hoppar av och egentligen kunde det varit värre. Jag menar hon har ju hoppat av en gång innan och hon har väl inte riktigt en av dom större rollerna i serien.
 Men visst tråkigt är det. Älskar verkligen detta program!!


Någon som vet när de ska börja sändas igen förresten?




PUSS

Gotta Be Somebody - Nickelback (älskar texten)

This time, I wonder what it feels like To find the one in this life,
 the one we all dream of.
 But dreams just aren't enough So I'll be waiting for the real thing.
 I'll know it by the feeling .The moment when we're meeting, will play out like a scene.
 Straight off the silver screen. So I'll be holding my own breath, right up 'til the end Until that moment when.
 I find the one that I'll spend forever with 'Cause nobody wants to be the last one there
 
'Cause everyone wants to feel like someone cares. Someone to love with my life in their hands.
 There's gotta be somebody for me like that
'Cause nobody wants to do it on their own
 And everyone wants to know they're not alone

There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there Tonight, out on the street, out in the moonlight
And dammit this feels too right, it's just like déjà vu Me standing here with you
So I'll be holding my own breath, could this be the end Is it that moment when,

I find the one that I'll spend forever with

Daaaance with Somebody!

Blir så otroligt glad av denna låt..

fel fel fel?

Nej nu ger jag upp. Jag orkar inte mer. Jag bryr mig inte längre. Inte om något. Jag ska bara vara. Som jag egentligen har varit hitills. Men allt jag gör blir bara fel fel fel. Vad är det för fel egentligen.  Fan att det aldrig kan bli bra.
 Jag vet inte jag vet inte jag vet inte. Min vanliga tur antar jag. STICK!



Gick av ett långt arbetspass för två timmar sen, mobilen har bidragit med störningar i klockradion hela natten och jag har därför inte sovit så gott och det resulterar i en grinig morgon. Ursäkta mig! Jag är ju alltid glad annars ;)


Nej det är tur man har sin fis som kan bidra med lite skratt ibland. För det är hon bra på. Mycket. Men i helgen lämnar
hon mig och jag får klara mig på egen hand. Lite elakt....


Har suttit och kollat lite på utbildningar i olika städer. Vet vad jag ska söka, blir några olika fast i slutänden är det ungefär
samma. Vet vilka städer jag ska söka i. Det blir göteborg ( fast jag egentligen inte vill) , Lund, Malmö, Stockholm och sen nässjö som en räddare i nöden ;) Håll tummarna tack!


.
Och jag gjorde det igen.  Det är egentligen inte jag. Men hur ska jag förklara det?


PUSS!

Säg inget! Jag vet...

Alltså detta är kul. Kollade igenom mina profil bilder på facebook och insåg att jag byter hårfärg och frisyr ganska friskt.
Allt från mörkaste svart  till blont och gud vet vad. Men det är kul. Jag säger som Carolina Gynning sa att känner du dig nere, färga håret så blir att helt plötsligt mycket bättre. Och det är faktiskt sant. Börjar undra om jag är en Kameleont som ändrar färg efter humör. Hade varit coolt. Ta er en titt ;)





....

jobb

Jobb jobb och åter jobb.








Söt!















Dagens Citat

Lev ditt eget liv, För du ska dö din egen död.

Hundar

Har växt upp med hundar och kommer vilja skaffa mig en när man blir lite äldre och har en egen liten familj. Jag har växt upp med schäfer hundar och har alltid gillat den rasen. Uppfostrar man dom rätt så kan dom bli helt underbara.  
Men sen har jag fastnat för dalmatiner hundar. Har hört att dom ska vara ganska stissiga men de passar väl bra då ;)




 

ler

Vaknade upp med ett leende idag. Det känns så bra att det är något som man mår bra av. Jag vet dock inte riktigt
exakt vad det kan vara. Men det kan vara antingen att jag fått lägenhet och snart flyttar, eller kanske att helgen i Malmö
blev över förväntningar eller kanske att jag vet vad jag ska göra med mitt liv? Alla val kan nog få mig att må bra lika mycket. Vet vad som betyder mest iaf. Känns bra att saker och ting börjar ordna upp sig.

Är trött på att bara vara och inte veta vad man vill med livet, trött på att bo i en kappsäck... Uja!

Ikväll står det bodyfit på tränings schemat. Tufft pass men ack så bra det känns när man går därifrån. Tränade body pump igår också ett kanon pass. Har mesat lite med vikterna nu ett tag och känner att det kanske varit för lätt.
Så igår drog jag till med några kilon extra vilket resulterade i en grym träningsvärk idag. Härligt det.

Känns också kul att man börjat se lite resultat när man tränar. Det gör att man får en extra kick. Man vill träna hela tiden.
Älskar att se resultat. tjohoo..


"Dom säger att du är längre bort än borta"


tokigt


" Do you have Facebook?"



HAHA. Kan inte annat än skratta. Du är så söt!

alla stjärtans dag

Gillar inte riktigt den dagen. Varför ska det finnas speciella plutti nutt dagar för egentligen? Visst den dagen kan vara
jätte fin om man har någon att dela den med. Men om man är singel då? Då får den dagen oss att bara må dåligt.
Kan det inte finnas Alla singlars dag med, det skulle ju vara kul ;) Jag får väl spendera denna dag med mina fina och underbara tjejer som faktiskt också är singlar. Och det tackar jag gud för, annars hade jag suttit där, all alone. Då hade det varit jobbigt. Nej Nu kanske ni tycker att jag låter lite vrång men det känns som ett misslyckande. Jag vill väl också få fina presenter, äta god middag eller vad man nu gör denna dag. Någon som vill bli min alla hjärtans dag dejt?

Nej jag hoppas för er som har en kärlek att ni får en underbar dag!

kärlek

Hur svårt ska det vara att få lite kärlek? Bollen ligger väl hos mig denna gång. 





Dagens Citat

Den som söker han finner

Vi draaar till Malmöee

Oj här hans det inte med att blogga under helgen. Har haft en underbart kul helg med fina damer i Malmö. Så skönt
att få komma iväg från storstaden lite. haha. I Fredags var vi bara hemma och hade mys och snackade skit.
Lördagen bestod av spring på stan och shopping. Kvällen lagade vi fläskfilé och klyftpotatis, mycket gott. Kvällen och natten spenderades på utestället Étage. Var hur kul som helst. Sliten som aldrig förr är man idag men det var det helt klart värt ;)  Malmö får det bli snart igen.

Tack för en kanon helg tjejer.








Ge mig lite kärlek. Tack!













Nej ögonen går i kors efter en sömnlös natt. Sängen lockar. Får bli mer inlägg i veckan igen.

Puss och Kräm

Skavsår

Vi ställde oss på klippkanten,
hand i hand.
Du såg mig i ögonen
och så hoppade vi.
Jag visste att det var en stor chansning,
men med dig kändes allting så rätt.
Men när vi landade så landade du på fötter,
medans jag slog i marken.
Och du skrattade åt mig
för att jag inte kunde hålla balansen.
Du försökte inte ens hjälpa mig,
trots att mina knän blödde
och jag hade blåmärken på armarna.
Du gick bara iväg för att hoppa med nästa.

Dagens Citat!

Lycka är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva

Snö?

Vad är detta. Imorse när jag steg upp var hela marken täckt med snö och det slutade inte snöa heller. Trodde
vintern var över för denna gång. Men vad kan man tro när de bara är Februari. Jag tror på sol, värme och uteserveringar
iallafall. Vad härligt. Ge mig vår nu. Sluta snöa och låt det bli lite fint istället.

Jag har sagt till mig själv att inte ha några nyårslöften för jag brukar inte hålla dom. Och detta året sa jag när någon frågade  att jag inte hade några. Men egentligen hade jag det, lite sådär för mig själv som bara ligger löst i bakhuvudet. Och jag tror de
blir lättare att hålla dom då.
Mitt ena var; Att ta tag i mitt liv. Vilket jag faktiskt har gjort. Har en bit kvar men den sista biten kommer snart.
Man kan inte lösa allt på en gång. Sen behöver jag inte gå in på exakt vad det är men.. Ja det blir bra det här!







Nej nu vill jag att klockan ska bli åtta imorgon bitti så jag kan traska hem från jobb och ta tåget till kära
Malmö som väntar på mig och min fis. Det ska bli kuuul. Ses där ;)

Puss Och Kräm!

Dagens Citat

Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl

Musik

Satte igång datorn och spelade musik imorse när jag vaknade. Tänk vad lite musik kan göra. Har ni tänkt på det
någon gång? Musik finns nästan överallt. När man tränar, sitter i bilen, går in i en affär... osv. Det gör än så mycket
gladare. Det kan ge än en kick och få de tråkigaste att bli ganska kul. Tänk om de inte hade funnits musik när man
varit ute och festat. Hur kul hade det varit? Dansa till ingenting. Nej de går ju inte...

Det är så härligt o bara komma hem efter en seg dag o spela favorit bandet eller musiken på högsta volym och
bara vara. Själv  älskjar jag att spela antingen Takidas ena skiva eller Volbeat. Det mår jag fint av.. Ohh!

Nej Nu ska jag fortsätta dansa vidare till musiken med damm vippan i handen ;) Länge leve musik!!!!





Dagens Citat

Kärleken kommer av sig själv och kan inte läras

Jaså

Oj oj här skaffade jag en blogg och trodde jag skulle hinna med detta. Men det gör jag ju knappt.

Fredagen blev som sagt utgång i Jönköping, mycket trevligt. Lördagen till Söndagen bestod av jobb, lite segt efter
en sen utekväll men men...
I Söndags efter jobb var jag hundvakt åt familjens hundar. Mina godingar... På kvällen var jag äntligen iväg  på Benjamin Buttons otroliga liv. Bra film fast den var lite för lång, kunde kortat ner den lite..

Idag efter jobb blev det träning på gymet, gillar inte riktigt den träningen men de funkar ibland. Sen blev det återigen
träning senare på kvällen. Så nu är jag helt slut i kroppen.. och knoppen :)

Fick ett glädjane samtal igår med. Nämligen att jag äntligen fått en lägenhet i stan. Så många visningar jag varit på här och där. Men ingen har varit riktigt ok. Så det känns bra nu. Dock inflyttning 1april men dit kan man ju vänta.


Resten av veckan består av jobb. Konstigt. När man väl säger att de inte finns något jobb och man går och
gnäller så kommer de hur mycket som helst. Inte mig emot, bara skönt att få jobba. Men det är allt lite underligt..

Malmö.............


PussiNussi


Jönköping



Blev Jönköping för damligan i Fredags. Tog tåget in och gick till Sliver. Mycket bra ställe. Där blir det fler utgångar
inom snar framtid ;)













And it breaks my heart

I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind all these words
I hear in my mind all this music

And it breaks my heart
It breaks my heart

And suppose I never met you
Suppose we never fell in love
Suppose I never ever let you kiss me so sweet and so soft
Suppose I never ever saw you
Suppose we never ever called
Suppose I kept on singing love songs just to break my own fall
Just to break my fall
Just to break my fall
Break my fall
Break my fall

All my friends say that of course its gonna get better
Gonna get better
Better better better better
Better better better



Regina Spector


RSS 2.0